YENİ LİMAN PROJESİ HAYATA GEÇİYOR

Karabiga Belediyesi'nin Yeni Liman Projesinin, deniz içinde zemin sondaj, karada ise etüt çalışmaları hızla devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Ulaştırma Ve Altyapı Bakanlığı  4. Bölge Müdürlüğü'ne ziyarette bulunan Belediye Başkanımız Sayın Ahmet ELBİ, Ulaştırma Ve Altyapı Bakanlığı 4. Bölge Müdürü Sayın Muhtesin SEVİNÇ ile birlikte Liman Projesinin taslak projesi üzerinden istişare ederek sondaj çalışmalarına başlama kararı aldı. Toplantı sırasında, projenin bittiğinde lojistik anlamında, afet anında transfer anlamında ve bölgemizdeki sanayi kuruluşlarına deniz taşımacılığında ciddi anlamda kolaylık sağlayacağına değinen Belediye Başkanımız Sayın Ahmet ELBİ, Grup Başkanvekilimiz Sayın Bülent TURAN ve AK Parti Çanakkale Milletvekilimiz Sayın Jülide İSKENDEROĞLU'nun da büyük desteğiyle projede yatırım aşamasına gidildiğini, ayrıca Ulaştırma Ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil KARAİSMAİLOĞLU'na da desteklerinden dolayı teşekkürlerini dile getirdi.