Ulucami mahallesi 198 ada 1 parsel ‘ Eko-Turizm Alanı’ İmar Planı

Karabiga  Belediye Meclisinin 03/11/2023 tarihli 2023/61 sayılı kararı ile   Ulucami mahallesi  198 ada 1 parsel nolu taşınmaz ‘       Eko-Turizm Alanı’ amaçlı, 1/1000  ölçekli Uygulama İmar Planı ve 1/5000  ölçekli Nazım İmar Planı ve açıklama raporları onaylanmıştır. 13.11.2023 tarih itibariyle 30 gün askı süreci başlamıştır.

- Karabiga  Belediyesi  İlan Panosunda,

-Karabiga Belediyesinin resmi internet adresinde (www.karabiga.bel.tr)

- Belediyemize ait sesli anons sisteminden  müteaddit defa ilan edilmesi ile,

-Çevre ve Şehircilik Bakanlığı,  e- plan otomasyon sistemi üzerinden,

Askıya çıkarılmış olup, 12.12.2023   Salı günü mesai bitimine kadar  imar planı ve açıklama raporlarına ilişkin   itirazlar  dilekçelerinin Belediyemize sunulması gerekmektedir. Sayın halkımıza duyurulur

ÇANAKKALE EKOTURİZM NAZIM İMAR PLANI AÇIKLAMA RAPORU - Dosyayı İndirmek İçin Tıklayınız

ÇANAKKALE EKOTURİZM UYGULAMA İMAR PLANI AÇIKLAMA RAPORU - Dosyayı İndirmek İçin Tıklayınız.

H18B06D2D_AFIN - Dosyayı İndirmek İçin Tıklayınız.